KURULUŞUMUZUN POLİTİKASI
İşletmemizde gıda güvenliği ile ilgili tehlikelerin, hammadde ve yardımcı malzeme kabulünden müşterilerimize ulaşana kadar olan tüm aşamalarda tanımlanmasını, değerlendirilmesini ve kontrolünü sağlamak.
İnsan sağlığını tehlikeye sokmayacak, müşteri talep ve beklentilerine uygun ürünlerin üretilmesini ve müşteriye sunulmasını sağlamak.
Gıda güvenliği gıda sektörü ile ilgili yasal mevzuat ve düzenlemelere uygun üretim yapmak.
TS EN ISO 9001 Ve FSSC 22000 Kalite ve gıda güvenliği yönetim sistemlerinin şartlarını yerine getirerek, sürekli iyileştirilmesini, geliştirilmesini ve etkinliğini arttırmak.
İyi üretim uygulamaları, iyi hijyen uygulamaları ve kalite ve gıda güvenliği yönetim sistemleri kapsamında işletmemizde uygun altyapı, hijyen ve sanitasyon uygulamalarını sağlamak.
İşletmemizde çalışan her kademede personelin hijyen ve sanitasyon kurallarına uymasını ve beceri düzeylerinin arttırılması yönünde gerekli eğitimlerinin temin edilmesini sağlamak.
Teknolojik gelişmeleri takip ederek işletme verimliliğini sürekli arttırmak.
Gıda güvenliği İle ilgili konularda; gıda zincirinde yer alan müşteri, tedarikçi ve ilgili birimler ile etkin iletişim kurmak ve sürdürülmesini sağlamak.